Search

Meubels op maat

Exclusieve meubels op maat in verschillende vormen en stijlen

Ben je net verhuisd of heb je een loze ruimte die je niet kunt vullen omdat de mogelijkheden van standaard meubels beperkt zijn? Bij Diamondflame is alles mogelijk. Denk hierbij aan exclusieve wandkasten, tv-dressoirs, eettafels en salontafels, maar ook maken wij unieke meubels voor thuis of bedrijfsinrichting in bepaalde afmetingen of hoogwaardige materialen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken.

Diamondflame realiseert meubels op maat voor iedereen! 

Reken op ons als je op maat gemaakte producten van het allerbeste niveau in kwaliteit moeten zijn. We bieden daarbij de voordeligste prijs voor je maatwerk meubels. Met onze aanpak bieden we je garantie op de beste kwaliteit voor jarenlang woon- en kantoorcomfort.

Onze meubels zijn van hoogwaardig materiaal en worden in Nederland gefabriceerd. Daarmee zorgen ook nog eens voor een snelle levertijd (3-5 weken!).

image

Ons assortiment

Meubels op maat laten maken?

Een meubel dat perfect in je woning past, vind je niet zomaar in de winkel. Of je nu op zoek bent naar een nieuw tv-meubel of een kledingkast; wij maken alle soorten meubels op maat.

Vul dit formulier in en geef specifiek aan wat voor meubel je wilt laten maken. Geef de precieze afmetingen door (lengte, diepte en breedte) en voeg het liefst ook een voorbeeldfoto van het meubel toe. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van jouw gewenste meubel op maat. 

Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en gaan we voor je aan de slag. Met onze creativiteit en ervaring creëren we het perfecte meubel voor in jouw woning of bedrijfspand. En dat volledig op de millimeter af!

Aanvraagformulier:

    Back to Top

    Binnen 24 uur een offerte!

    X
    Product has been added to your Winkelwagen