Overige meubels op maat: alles is mogelijk

Heb je een loze ruimte die je graag wilt verbergen? Bijvoorbeeld de ruimte onder de trap? Naast tv-meubels, kasten en tafels maken wij ook andere meubels op maat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag eenvoudig een offerte aan. 

Wil je de ruimte onder de trap optimaal benutten? Of heb je een loze ruimte die je graag wilt opvullen? Wij bieden een passende oplossing voor iedere situatie. Door de ruimte onder de trap bijvoorbeeld in te richten als opbergplek, kun je deze volledig gebruiken. Ook bieden wij meubels op maat voor het verbergen van de wasmachine en droger. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het maken van meubels op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Offerte aanvragen

ONZE WERKWIJZE

 • Ontwerp

  Samen met onze designer wordt een afspraak gemaakt om een ontwerp te maken op basis van jouw specifieke ideeën en afmetingen.

 • Offerte

  Je ontvangt van ons een passend voorstel en een planning. Ná akkoord beginnen wij met het bouwen van jouw droommeubel.

 • Levering

  De levertijd van onze maatwerkmeubels bedraagt slechts 3-5 weken. Daarna nemen wij contact wanneer de meubels worden geleverd.

ONZE EXPERTISE

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Diamondflame beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en bieden een compleet totaalpakket. Alles om jouw droominterieur te creëren!

Je kunt rekenen op kwaliteitswerk dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Of je nu je woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.

Jouw voordelen

 • Alles onder één dak
 • Vakmanschap
 • Designspecialisten
 • Maatwerk
 • Aantrekkelijke tarieven
 • 25 jaar ervaring

DE PROJECTEN VAN DIAMONDFLAME

Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde professionals op allerlei gebieden: van het maken van meubels op maat tot het renoveren van een hele woning. We hebben dan ook veel verschillende klussen mogen uitvoeren. Zakelijke projecten, klussen voor particulieren, nieuwbouw, verbouw en restauratie. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, presenteren we hieronder met trots onze afgeronde projecten.