Duurzame én veilige sfeerhaarden voor ieder interieur

Houtkachels zorgen voor sfeer en gezelligheid, maar ze stoten schadelijke stoffen uit en zijn niet duurzaam.Afgelopen jaren hebben we gezocht naar een veilige én duurzame oplossing voor een vuureffect wat zo dicht mogelijk bij een echte vuurvlam ligt. En die hebben we gevonden! Onze sfeerhaarden zijn niet van echt te onderscheiden en gebruik je zonder gasaansluiting of schoorsteen.Of je nu je hele woning wilt herinrichten of alleen een sfeerhaard wilt plaatsen: wij helpen je graag bij het creëren van jouw droominterieur. Bovendien komen we ook graag jouw kantoor, lobby of restaurant een nieuwe look geven.

Diamondflame helpt bij het verwezenlijken van jouw droominterieur 

Maar Diamondflame is niet zomaar een sfeerhaardenspeciaalzaak; we richten ons op het verwezenlijken van jouw droominterieur. Ons doel is het creëren en realiseren van de ultieme sfeer en belevenis op het hoogst haalbare niveau. Hoe wij dit doen? We beschikken over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Onze professionals zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en nemen alle woonklussen dan ook graag van je uit handen. 

Jouw voordelen:

  • Een totaalpakket
  • 25 jaar ervaring
  • Designspecialisten
  • Maatwerk
  • Aantrekkelijke tarieven

Van schilderwerk tot meubels op maat maken: we kunnen het allemaal!  

Voor een breed assortiment aan elektrische sfeerhaarden met een eigen karakter en realistisch vlameffect ben je bij Diamondflame aan het juiste adres.We plaatsen de haard graag bij je thuis in de muur of schouw, maar ook kun je bij ons terecht voor maatwerk meubelen.Of het nu gaat om een inbouwhaard voor in een cinewall of om een drie-zijdige haard verwerkt in een schouw, bijna elke combinatie is mogelijk. Bovendien nemen wij eventuele bouw- en renovatiewerkzaamheden graag van je over. Denk bijvoorbeeld aan schilder- en stucwerk of het verleggen van elektra. We bieden een compleet totaalpakket voor ieder interieur. 

Meer informatie? Kom eens langs in onze showroom

Elektrische sfeerhaarden bestel je gemakkelijk en snel op onze website, maar kom ook gerust eens naar de showroom. Hier krijg je de juiste sfeerimpressie van de vlam en voel je de warmte van de elektrische haarden.

In onze winkel, centraal gelegen in Utrecht, staan alle aangeboden haarden opgesteld in verschillende opstellingen. Het vakkundige personeel staat voor je klaar en helpt je persoonlijk bij een passende sfeerhaard in jouw ruimte.

Wil je je interieur een compleet nieuwe look geven? Of wil je je huis verbouwen? Dan ben je ook van harte welkom in Utrecht om de mogelijkheden te bespreken!

Benieuwd naar onze haarden? Bekijk dan nu onze populaire vuurmakers!