Unieke tv-meubel of tv-wand met of zonder luxe sfeerhaard

Ben je op zoek naar een unieke eettafel of salontafel voor in je woning, kantoor of restaurant? De specialisten van Diamondflame maken iedere tafel in elke afmeting. Onze tafels zijn 100% maatwerk en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wil je jouw droomtafel realiseren? Vraag hieronder een offerte aan.

Een eettafel of salontafel die precies bij je interieur en smaak past; zo makkelijk vind je die niet. Diamondflame helpt je graag bij het realiseren van jouw droomtafel. Stoer, robuust, minimalistisch of klassiek: we maken de tafel precies zoals jij dat wilt. We zorgen ervoor dat al jouw wensen terugkomen in het meubel op maat. Jij bepaalt het materiaal, de vorm en de kleur. Aangezien onze meubels worden gefabriceerd in Nederland, garanderen wij een snelle levertijd. Je zit binnen drie tot vijf weken aan je nieuwe tafel!

Offerte aanvragen

ONZE WERKWIJZE

 • Ontwerp

  Samen met onze designer wordt een afspraak gemaakt om een ontwerp te maken op basis van jouw specifieke ideeën en afmetingen.

 • Offerte

  Je ontvangt van ons een passend voorstel en een planning. Ná akkoord beginnen wij met het bouwen van jouw droommeubel.

 • Levering

  De levertijd van onze maatwerkmeubels bedraagt slechts 3-5 weken. Daarna nemen wij contact wanneer de meubels worden geleverd.

ONZE EXPERTISE

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Diamondflame beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en bieden een compleet totaalpakket. Alles om jouw droominterieur te creëren!

Je kunt rekenen op kwaliteitswerk dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Of je nu je woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.

Jouw voordelen

 • Alles onder één dak
 • Vakmanschap
 • Designspecialisten
 • Maatwerk
 • Aantrekkelijke tarieven
 • 25 jaar ervaring

DE PROJECTEN VAN DIAMONDFLAME

Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde professionals op allerlei gebieden: van het maken van meubels op maat tot het renoveren van een hele woning. We hebben dan ook veel verschillende klussen mogen uitvoeren. Zakelijke projecten, klussen voor particulieren, nieuwbouw, verbouw en restauratie. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, presenteren we hieronder met trots onze afgeronde projecten.