Een luxe wandkast op maat

Creëer een echte eyecatcher in het interieur met een wandkast op maat. Samen met onze ontwerpers creëer je het perfecte meubel voor je woning of bedrijfsruimte. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geef je interieur een nieuwe look met een wandkast op maat. Wandkasten zijn echte eyecatchers en trekken direct de aandacht in welke ruimte dan ook. Bovendien is een wandkast niet alleen erg stijlvol, maar biedt het ook een praktische functie. Je bergt er al je spullen in op en tegelijkertijd show je je mooiste woonaccessoires. Onze adviseurs helpen je bij het creëren van de perfecte wandkast op maat, zodat je iedere ruimte maximaal kunt benutten. Kies zelf de afmetingen, het materiaal en de kleur en vervolgens gaan wij voor je aan de slag.

Offerte aanvragen

ONZE WERKWIJZE

 • Ontwerp

  Samen met onze designer wordt een afspraak gemaakt om een ontwerp te maken op basis van jouw specifieke ideeën en afmetingen.

 • Offerte

  Je ontvangt van ons een passend voorstel en een planning. Ná akkoord beginnen wij met het bouwen van jouw droommeubel.

 • Levering

  De levertijd van onze maatwerkmeubels bedraagt slechts 3-5 weken. Daarna nemen wij contact wanneer de meubels worden geleverd.

ONZE EXPERTISE

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Diamondflame beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en bieden een compleet totaalpakket. Alles om jouw droominterieur te creëren!

Je kunt rekenen op kwaliteitswerk dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Of je nu je woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.

Jouw voordelen

 • Alles onder één dak
 • Vakmanschap
 • Designspecialisten
 • Maatwerk
 • Aantrekkelijke tarieven
 • 25 jaar ervaring

DE PROJECTEN VAN DIAMONDFLAME

Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde professionals op allerlei gebieden: van het maken van meubels op maat tot het renoveren van een hele woning. We hebben dan ook veel verschillende klussen mogen uitvoeren. Zakelijke projecten, klussen voor particulieren, nieuwbouw, verbouw en restauratie. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, presenteren we hieronder met trots onze afgeronde projecten.