Unieke tv-meubel of tv-wand met of zonder luxe sfeerhaard

Ben je op zoek naar een stijlvol tv-meubel waarbij alle snoeren en kabels volledig zijn weggewerkt? Kies dan voor een tv-meubel of tv-wand op maat! Wij maken je tv-meubel vakkundig op maat en zorgen dat het perfect aansluit in jouw interieur. De mogelijkheden zijn oneindig. Met of zonder opbergruimte of toch in combinatie met één van onze luxe sfeerhaarden? Kies nu zelf de gewenste kleur, indeling en afmetingen.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op of laat je adviseren in onze showroom. Vul het contactformulier in en één van onze interieurspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze producten en laten jou hier graag kennis mee maken. Of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden; we werken graag met je samen.

Je wordt eenvoudig reseller door ons een bericht te sturen via onderstaand formulier op deze pagina. 

Het is ook mogelijk om met ons samen te werken aan renovaties of bouwprojecten. Van het op maat maken van meubels tot complete woningrenovatie: we zijn van alle markten thuis.

We nemen graag een project van je over of starten een samenwerking met jouw bedrijf of woningbouwvereniging. 

Offerte aanvragen

ONZE WERKWIJZE

 • Ontwerp

  Samen met onze designer wordt een afspraak gemaakt om een ontwerp te maken op basis van jouw specifieke ideeën en afmetingen.

 • Offerte

  Je ontvangt van ons een passend voorstel en een planning. Ná akkoord beginnen wij met het bouwen van jouw droommeubel.

 • Levering

  De levertijd van onze maatwerkmeubels bedraagt slechts 3-5 weken. Daarna nemen wij contact wanneer de meubels worden geleverd.

ONZE EXPERTISE

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Diamondflame beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en bieden een compleet totaalpakket. Alles om jouw droominterieur te creëren!

Je kunt rekenen op kwaliteitswerk dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Of je nu je woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.

Jouw voordelen

 • Alles onder één dak
 • Vakmanschap
 • Designspecialisten
 • Maatwerk
 • Aantrekkelijke tarieven
 • 25 jaar ervaring

DE PROJECTEN VAN DIAMONDFLAME

Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde professionals op allerlei gebieden: van het maken van meubels op maat tot het renoveren van een hele woning. We hebben dan ook veel verschillende klussen mogen uitvoeren. Zakelijke projecten, klussen voor particulieren, nieuwbouw, verbouw en restauratie. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, presenteren we hieronder met trots onze afgeronde projecten.