Search

TV-meubel

Wil je een tv-meubel op maat laten maken? Samen met onze interieurdesigner maken wij een ontwerp naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze experts of vraag hier een gratis offerte aan.

Unieke tv-meubel of tv-wand met of zonder luxe sfeerhaard

Ben je op zoek naar een stijlvol tv-meubel waarbij alle snoeren en kabels volledig zijn weggewerkt? Kies dan voor een tv-meubel of tv-wand op maat! Wij maken je tv-meubel vakkundig op maat en zorgen dat het perfect aansluit in jouw interieur. De mogelijkheden zijn oneindig. Met of zonder opbergruimte of toch in combinatie met één van onze luxe sfeerhaarden? Kies nu zelf de gewenste kleur, indeling en afmetingen.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op of laat je adviseren in onze showroom. Vul het contactformulier in en één van onze interieurspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

image

ONZE WERKWIJZE

Ontwerp

Samen met onze designer wordt een afspraak gemaakt om een ontwerp te maken op basis van jouw specifieke ideeën en afmetingen.

Offerte

Je ontvangt van ons een passend voorstel en een planning. Ná akkoord beginnen wij met het bouwen van jouw droommeubel.

Levering

De levertijd van onze maatwerkmeubels bedraagt slechts 3-5 weken. Daarna nemen wij contact wanneer de meubels worden geleverd.

ONZE EXPERTISE

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Diamondflame beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en bieden een compleet totaalpakket. Alles om jouw droominterieur te creëren!

Je kunt rekenen op kwaliteitswerk dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Of je nu je woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.

Jouw voordelen

  • Alles onder één dak
  • Vakmanschap
  • Designspecialisten
  • Maatwerk
  • Aantrekkelijke tarieven
  • 25 jaar ervaring

DE PROJECTEN VAN DIAMONDFLAME

Ben je benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie.

Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Back to Top
Product has been added to your Winkelwagen