Search

Overige meubels

Wil je een specifieke meubel op maat laten maken? Samen met onze interieurdesigner maken wij een ontwerp naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze experts of vraag hier een gratis offerte aan.

Kledingkast met functioneel design op maat

Altijd al gedroomd van een inloopkast? Laat jouw droomkledingkast maken door de professionals van Diamondflame. Kies zelf het design, de kleur en de afwerking en dan gaan wij voor je aan de slag. Neem contact op voor meer informatie of vraag gratis een prijsindicatie aan. 

Een grote inloopkast waar je je kleding en accessoires overzichtelijk in kunt opbergen; wie droomt hier nu niet van? Een kledingkast moet functioneel zijn, maar het moet ook goed aansluiten bij de rest van het interieur. Onze kasten stralen sfeer en vakmanschap uit. Dit komt door het unieke design en de perfecte afwerking. We maken ieder meubel tot op de millimeter op maat, zodat je de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Creëer jouw droom meubel met behulp van onze interieurspecialisten. Bovendien monteren we de kledingkast op maat ook bij je thuis.

OFFERTE AANVRAGEN

image

ONZE WERKWIJZE

Concept

Samen met onze designer wordt een afspraak gemaakt om een ontwerp te maken op basis van jouw specifieke ideeën en afmetingen.

Offerte

Je ontvangt van ons een passend voorstel en een planning. Ná akkoord beginnen wij met het bouwen van jouw droommeubel.

Levering

De levertijd van onze maatwerkmeubels bedraagt slechts 3-5 weken. Daarna nemen wij contact wanneer de meubels worden geleverd.

ONZE EXPERTISE

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Diamondflame beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en bieden een compleet totaalpakket. Alles om jouw droominterieur te creëren!

Je kunt rekenen op kwaliteitswerk dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Of je nu je woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.

Jouw voordelen

  • Alles onder één dak
  • Vakmanschap
  • Designspecialisten
  • Maatwerk
  • Aantrekkelijke tarieven
  • 25 jaar ervaring

DE PROJECTEN VAN DIAMONDFLAME

Ben je benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie.

Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Back to Top
Product has been added to your Winkelwagen