Search

Vandaag vóór 16:00 besteld = morgen al in huis!

Levertijd
Wij snappen als geen ander dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Om die reden hebben we speciale afspraken gemaakt met onze transporteurs waar we ons best doen om alle bestellingen vóór 16.00u, al de volgende dag bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De levertijd naar het buitenland bedraagt maximaal 5 werkdagen, nadat de betaling is ontvangen tenzij anders vermeld. De verzending van onze haarden wordt veilig verstuurd door onze transporteurs. We vinden het belangrijk dat de levering van uw sfeerhaard vlekkeloos verloopt.

Eigen voorraad
Alle aangeboden sfeerhaarden zijn bij ons in eigen voorraad en direct leverbaar. Dit zorgt voor een snellere verzending. Indien een product niet meer voorradig is, dan wordt dit uiteraard gemeld op de website en/of wordt er contact met u opgenomen.

Afhalen en bezichtigen van de sfeerhaard
Mocht u de sfeerhaard in het echt willen zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom op de Demkaweg 19B in Utrecht. Omdat we alles in eigen voorraad hebben, kunt u de sfeerhaard ook meteen afhalen. Bezoek kan enkel op afspraak. Laat ons wel vooraf weten als u langskomt, zodat we meteen de voorraad van de juiste sfeerhaard kunnen nakijken.

Verzendkosten
Alle bestellingen binnen Nederland en België worden gratis verzonden. Voor bestellingen buiten deze landen worden wel verzendkosten in rekening gebracht.

Garantie
Alle sfeerhaarden hebben standaard 2 jaar garantie tegen fabricagefouten vanaf de datum van aankoop.

Back to Top
Product has been added to your Winkelwagen