Search

Eettafel & salontafel

Wil je een Eettafel en salontafel op maat laten maken? Samen met onze interieurdesigner maken wij een ontwerp naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze experts of vraag hier een gratis offerte aan.

Eettafel & salontafel op maat: je haalt iets unieks in huis!

Ben je op zoek naar een unieke eettafel of salontafel voor in je woning, kantoor of restaurant? De specialisten van Diamondflame maken iedere tafel in elke afmeting. Onze tafels zijn 100% maatwerk en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wil je jouw droomtafel realiseren? Vraag hieronder een offerte aan.

Een eettafel of salontafel die precies bij je interieur en smaak past; zo makkelijk vind je die niet. Diamondflame helpt je graag bij het realiseren van jouw droomtafel. Stoer, robuust, minimalistisch of klassiek: we maken de tafel precies zoals jij dat wilt. We zorgen ervoor dat al jouw wensen terugkomen in het meubel op maat. Jij bepaalt het materiaal, de vorm en de kleur. Aangezien onze meubels worden gefabriceerd in Nederland, garanderen wij een snelle levertijd. Je zit binnen drie tot vijf weken aan je nieuwe tafel!

OFFERTE AANVRAGEN

image

ONZE WERKWIJZE

Concept

Samen met onze designer wordt een afspraak gemaakt om een ontwerp te maken op basis van jouw specifieke ideeën en afmetingen.

Offerte

Je ontvangt van ons een passend voorstel en een planning. Ná akkoord beginnen wij met het bouwen van jouw droommeubel.

Levering

De levertijd van onze maatwerkmeubels bedraagt slechts 3-5 weken. Daarna nemen wij contact wanneer de meubels worden geleverd.

ONZE EXPERTISE

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Diamondflame beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en bieden een compleet totaalpakket. Alles om jouw droominterieur te creëren!

Je kunt rekenen op kwaliteitswerk dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Of je nu je woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.

Jouw voordelen

  • Alles onder één dak
  • Vakmanschap
  • Designspecialisten
  • Maatwerk
  • Aantrekkelijke tarieven
  • 25 jaar ervaring

DE PROJECTEN VAN DIAMONDFLAME

Ben je benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie.

Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Back to Top
Product has been added to your Winkelwagen