Search

Dressoir

Wil je een Dressoir op maat laten maken? Samen met onze interieurdesigner maken wij een ontwerp naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze experts of vraag hier een gratis offerte aan.

Ontwerp samen met onze adviseurs een dressoir op maat

Op zoek naar een dressoir op maat?  Wij maken een uniek meubel dat niemand heeft, helemaal naar je eigen smaak. Meer informatie over onze dressoirs op maat? Ons team staat klaar om je te helpen of vraag een gratis offerte aan.

Een dressoir moet stijlvol, maar ook praktisch zijn. Hangend of staand, open of gesloten: ontwerp je eigen dressoir op maat met hulp van onze adviseurs. Samen creëren we een meubel dat geheel voldoet aan je wensen. Kies zelf het gewenste materiaal en de kleur, zodat het dressoir naadloos aansluit op de rest van je interieur. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, zodat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe meubel.

OFFERTE AANVRAGEN

image

ONZE WERKWIJZE

Concept

Samen met onze designer wordt een afspraak gemaakt om een ontwerp te maken op basis van jouw specifieke ideeën en afmetingen.

Offerte

Je ontvangt van ons een passend voorstel en een planning. Ná akkoord beginnen wij met het bouwen van jouw droommeubel.

Levering

De levertijd van onze maatwerkmeubels bedraagt slechts 3-5 weken. Daarna nemen wij contact wanneer de meubels worden geleverd.

ONZE EXPERTISE

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Diamondflame beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en bieden een compleet totaalpakket. Alles om jouw droominterieur te creëren!

Je kunt rekenen op kwaliteitswerk dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Of je nu je woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.

Jouw voordelen

  • Alles onder één dak
  • Vakmanschap
  • Designspecialisten
  • Maatwerk
  • Aantrekkelijke tarieven
  • 25 jaar ervaring

DE PROJECTEN VAN DIAMONDFLAME

Ben je benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie.

Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Back to Top
Product has been added to your Winkelwagen