Search

dak werk Creëer nu uw meubel op maat OFFERTE AANVRAGEN

Diamondflame brengt jouw droominterieur tot werkelijkheid

Toe aan een nieuw interieur? Of kan jouw woning wel een grote opknapbeurt gebruiken?

Van ontwerp tot realisatie: jouw bouw- of renovatieproject is bij ons in goede handen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het verbouwen van bestaande woon- en bedrijfsruimtes. 

Van het leggen van een nieuwe vloer tot het maken van een kast op maat: wij helpen je graag bij het creëren van jouw droominterieur. We werken met de beste vakmensen en vinden een passende oplossing voor jouw situatie.

We zijn zowel actief op de particuliere als zakelijke markt. Dus ook als je kantoor of hotel een opknapbeurt kan gebruiken, komen we graag bij je langs. Bij Diamondflame vind je jouw totaaloplossing; en dat op één adres! 

image

Bouw en renovatie diensten

Je kunt bij ons terecht voor diverse renovatiewerkzaamheden. Van vakkundig schilderwerk tot het stucen van plafonds.

Schilderwerk

Schilderwerk

We bieden kwalitatief schilderwerk tegen scherpe prijzen. Van het schilderen van deuren en kozijnen tot wandafwerking. Geniet nog jarenlang van strak schilderwerk.

Stucwerk

Stucwerk

Ben je op zoek naar een ervaren stucadoor? Wij voorzien je van strak afgewerkte wanden en/of plafonds. Ook voor stucwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

Timmerwerk

Timmerwerk

Wil je een kledingkast op maat laten maken? Of de hele benedenverdieping verbouwen? Onze timmermannen hebben ervaring met renovatieklussen.

Totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Wil je je woning, bedrijfspand of winkel renoveren? We werken met de beste vakmensen en vinden samen een passende oplossing voor jouw situatie.

image

Gratis advies

Wij verzorgen in goed overleg de renovatie of verbouwing van je woning. Aangezien we gespecialiseerd zijn in diverse bouw- en renovatieklussen bieden we een handig totaalpakket. Indien gewenst installeren we een elektrische sfeerhaard én pakken we direct alle andere klussen voor je aan.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op of laat je adviseren in onze showroom. Vul het contactformulier in en één van onze interieurspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

ONZE WERKWIJZE

Ontwerp

Samen maken we een afspraak om jouw unieke interieurontwerp te maken op basis van jouw specifieke ideeën en afmetingen. Hierbij stemmen we jouw eisen en wensen af en zorgen we ervoor dat alles duidelijk is.

Offerte

Je ontvangt van ons een vrijblijvend, passend voorstel en een planning. Eventuele wijzigingen kunnen hier gemaakt worden. Daarnaast komen we langs op locatie om de situatie in kaart te brengen en alles op te meten.

Planning

Voordat we aan de slag gaan, maken we een realistische tijdsplanning. We houden uiteraard rekening met levertijden, werktijden en eventuele wensen die u zelf heeft op het gebied van oplevertijd en planning.

Verbouwing

Nu kan de echte verbouwing beginnen; onze vakmensen gaan aan de slag met de renovatiewerkzaamheden. Dit is de daadwerkelijke uitvoeringsfase. Uiteraard is er altijd tijd en ruimte voor vragen.

Oplevering

Wanneer alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, lopen we samen met jou het hele project nog een keertje door. Zo weten we zeker dat alles naar wens is uitgevoerd. Heb je nog vragen? We staan voor je klaar.

Service

Ook na oplevering ben je verzekerd van een goede service. Bel of mail ons gerust bij vragen. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan komen we zo snel mogelijk bij je langs om het op te lossen.

ONZE EXPERTISE

Diamondflame beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van interieurrenovatie en bieden een compleet totaalpakket. Alles om jouw droominterieur te creëren!

Je kunt rekenen op kwaliteitswerk dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Of je nu je woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.

Jouw voordelen

  • Alles onder één dak
  • Vakmanschap
  • Designspecialisten
  • Maatwerk
  • Aantrekkelijke tarieven
  • 25 jaar ervaring

DE PROJECTEN VAN DIAMONDFLAME

Wil je zien wat we in huis hebben? In de afgelopen jaren hebben we meerdere woningrenovaties mogen uitvoeren.

Hieronder vind je het eindresultaat van door ons gerealiseerde projecten. 

Back to Top

Binnen 24 uur een offerte!

X
Product has been added to your Winkelwagen